به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ترغیب بنگاههای کوچک و متوسط به ارتقای توانمندی نوآوری و کاهش خطر ریسکپذیری و ورود به حوزههای جدید از جمله اهدافی است که در قانون جهش تولید دانشبنیان مدنظر است.
قانونی که ایجاد اشتغال، ارتقای تولید دانشبنیان، تامین امنیت و رفاه عمومی و افزایش تولید ناخالص ملی به کمک شرکت های دانش بنیان را دنبال می کند. در این قانون تاکید بر این است که کسبوکارهای دانشبنیان رونق گیرند و اقتصاد کشور شکوفاتر شود.
در همین راستا نیز آییننامههای اجرایی این قانون توسط هیات وزیران به نهادهای مختلف ابلاغ شده است. یکی از مواد ابلاغی که وزارت صنعت، معدن و تجارت، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان، صندوق نوآوری و شکوفایی، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی را مخاطب قرار داده است؛ ایجاد صندوقهای خصوصی سپرده کمک بلاعوض مشروط برای هر تشکل صنعتی را تکلیف کرده است.
در این ماده آمده است که این صندوقها باید با هدف ترغیب بنگاههای کوچک و متوسط به ارتقای توانمندی نوآوری و کاهش خطر ریسکپذیری و ورود به حوزههای جدید، نوسازی تجهیزات و ماشینآلات و به کارگیری متخصصان داخلی و خارجی شکل گیرد.
صندوقهای تشکیل شده ذیل ماده ۵ این آیین نامه مجازند نسبت به تقویت صندوقهای سپرده کمک بلاعوض مشروط اقدام کنند.
نظر شما